Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunu öpmek

Rüyada patronunu öpmek

Rüyada patronunu öpmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, kime gideceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, huzurunu kaybedeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada patronunu öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada eski patronun elini öpmek kazancın yar yarıya düşeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada patronunun elini öpmek özgüveninin yerine geleceğine, zor bir işe girileceğine, daha bir sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patron öpmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada patronun elini öpmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada patronunu öpmek işlerinden belirsizlik olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada patron eli öpmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada patronu öpmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, her şeyin ters gideceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın patron görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments