Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunu ağlarken görmek

Rüyada patronunu ağlarken görmek

Rüyada patronunu ağlarken görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronunu ağlarken gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Rüyada patronunu ağlarken görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrondan çikolata almak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada eski patronla konuşmak maddi sıkıntısı olmayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet eder.

Rüyada patronla dertleşmek fırsatların elden kaçırılacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sevinçli haberlere yorulur.

Rüyada patronuyla sevgili olmak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada patronu gülerken görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronuna kahve yapmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronla kavga etmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments