Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekle tokalaşmak

Rüyada erkekle tokalaşmak

Rüyada erkekle tokalaşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sizi aramak isteyenler size ulaşamakta zorluk çekebilirler.

Rüyada erkekle tokalaşmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle tokalaşmak kader çarkının kişiden yana döneceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi erkekle tokalaşmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın erkekle tokalaşmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işaret eder.

Rüyada erkeklerle tokalaşmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkekle tokalaşmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle tokalaşmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla tokalaşmak borçlanılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments