Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla çalışmak

Rüyada patronla çalışmak

Rüyada patronla çalışmak mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronla çalışmak gördüyseniz:

  • Ne kadar akılcı olursanız o kadar az şaşırırsınız.

Rüyada eski patronla çalışmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada patronla çalışmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan zam almak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla tartışmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini patron olarak görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patron tarafından azarlanmak işlerdeki karın artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronla otobüse binmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hayırlı ve güzel olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patronundan övgü almak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments