Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla otobüse binmek

Rüyada patronla otobüse binmek

Rüyada patronla otobüse binmek rahata ve huzura kavuşacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla otobüse binmek gördüyseniz:

  • Gayretleriniz takdir edilebilir veya başarılarınız nedeniyle saygı görebilirsiniz.

Rüyada patronla otobüse binmek maddi durumunun düzeleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada patronun arabasına binmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronla arabaya binmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada şöförsüz otobüse binmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada deniz otobüsüne binmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada halk otobüse binmek keyfin bozulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüse binmek imkânlarını kaybedeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada koşarak otobüse binmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments