Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrondan izin almak

Rüyada patrondan izin almak

Rüyada patrondan izin almak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrondan izin almak gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada patrondan izin almak ticarette şansının düşeceğine, başarılı adımlar atılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada askerden izine gelmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada izin kullanmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada izin vermemek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada izinsiz bir eve girmek insanların birbirine kenetleneceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada izinsiz bir şey yemek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada izinli olmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments