Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izin vermemek

Rüyada izin vermemek

Rüyada izin vermemek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, mülk sahibi olacağına, ağız tadından olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yorulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada izin vermemek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada patrondan izin almak sürekli ağlamaklı olacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada izin kağıdı görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada izinsiz yemek yemek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada izinsiz bir şey almak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada izinsiz bir yere girmek yuva kuracağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evine izinsiz girmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada izinsiz para almak patron koltuğunda oturacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada izinde olmak yeni bir ortama girileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments