Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izin kullanmak

Rüyada izin kullanmak

Rüyada izin kullanmak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada izin kullanmak gördüyseniz:

  • Kuşkulu durumlar veya şüpheli hareketleri olan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada izin kullanmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya tabir olunur.

Rüyada birinin izini kaybetmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet eder.

Rüyada izin kağıdı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, şerefli bir hayat süreceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada izinsiz evlenmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aileden izinsiz evlenmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden izin almak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babadan izin almak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments