Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izinli olmak

Rüyada izinli olmak

Rüyada izinli olmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Rüyada izinli olmak gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada bir eve izinsiz girmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kendi ayak izini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, ayrıcalık elde edeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hırsızın ayak izini görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evine izinsiz girmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Rüyada izine gitmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babadan izin almak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş yerinden izin almak bilgi sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada izin vermemek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments