Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patrona sarılmak

Rüyada patrona sarılmak

Rüyada patrona sarılmak kazancının helal para olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada patrona sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantılarınızı en iyi şekilde kullanmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada patrona sarıldığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona sarılmak yeni gayrimenkuller alınacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona su vermek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona kızmak kaybettiği şeyi bulmasına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada patrona yemek hazırlamak itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrona yemek vermek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Rüyada patrona hizmet etmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Rüyada patrona çay vermek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kazancın artacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments