Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık ve patlıcan görmek

Rüyada salatalık ve patlıcan görmek

Rüyada salatalık ve patlıcan görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, adının her yerde geçeceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalık ve patlıcan gördüyseniz:

  • İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada salatalık patlıcan görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kurtuluşa ereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada salatalık ve patlıcan görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada bostanda salatalık görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada salatalık haşlamak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda salatalık görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada soyulmuş salatalık görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada salatalık toplamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada salatalık soyduğunu görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments