Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domates yetiştirmek

Rüyada domates yetiştirmek

Rüyada domates yetiştirmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada domates yetiştirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada domates yetiştirmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada domates yetiştirdiğini görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada fasulye yetiştirmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada koşarak yetişmeye çalışmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yetişememek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada bi yere yetişememek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işarettir.

Rüyada soğan yetiştirmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, rahat yüzü göreceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada salatalık yetiştirmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments