Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kara kara düşüneceğine, yeni bir eve sahip olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada ayağında siyah ayakkabı görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının ayağından çıktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada ayağından ayakkabıyı çıkarmak onlar tarafından çok sevileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, başarının adım adım yaklaşacağına yorulur.

Rüyada ayağında eski ayakkabı görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak ve ayakkabı görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments