Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına ayakkabı giymek

Rüyada ayağına ayakkabı giymek

Rüyada ayağına ayakkabı giymek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, rahat şekilde geçineceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ayağında ayakkabı görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabının ayağından çıktığını görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından ayakkabı çıkarmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek üzüntülerin son bulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments