Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağında ayakkabı görmek

Rüyada birinin ayağında ayakkabı görmek

Rüyada birinin ayağında ayakkabı görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağında ayakkabı gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağında yırtık ayakkabı görmek gelirinden yana memnun olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının ayağından çıktığını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada ayağından ayakkabı çıkarmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağında ayakkabı görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında ayakkabı görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments