Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan ve domates görmek

Rüyada patlıcan ve domates görmek

Rüyada patlıcan ve domates görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan ve domates gördüyseniz:

  • Meslektaş veya iş arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz iş hayatınızla bağlantılı projelerinizde zıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada patlıcan domates görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Rüyada domates patlıcan görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Rüyada patlıcan ve domates görmek kolaylık sağlayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan turşusu görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada top patlıcan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan bahçesi görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek gelir elde edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments