Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru patlıcan dolması görmek

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kazancının sürekli artacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Rüyada kuru patlıcan dolması görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada kuru dolmalık patlıcan görmek borcunun da hafifleyeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlıcan dolması yemek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan dolması görmek külfetinin ve yükünün artacağına, daima önüne bakacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolmalık patlıcan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aksiliklerin aşılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada patlıcan biber dolması görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber patlıcan dolması görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments