Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamadan kaçmak

Rüyada patlamadan kaçmak

Rüyada patlamadan kaçmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlamadan kaçmak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konular kendiliğinden kendini gösterdiyse dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada patlamadan kaçmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır patlatmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret eder.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lastiği patlamış araba görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada poşet patlatmak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işarettir.

Rüyada birinin sivilcesini patlatmak sağlıklı bir ömür süreceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış tekerlek görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments