Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz tohumu görmek

Rüyada karpuz tohumu görmek

Rüyada karpuz tohumu görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içine kapanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz tohumu gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada karpuz tohumu görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz tohumu ekmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlıcan tohumu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak tohumu görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada gül tohumu ekmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bolluk içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada salatalık tohumu görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işaret eder.

Rüyada tohum ekildiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada marul tohumu görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments