Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana tohumu görmek

Rüyada lahana tohumu görmek

Rüyada lahana tohumu görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada lahana tohumu gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada lahana tohumu ekmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lahana tohumu görmek üzücü olaylar yaşanacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Rüyada tere tohumu görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, muradın yerine geleceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sebze tohumu ekmek kısmetinin her zaman açık olacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada karanfil tohumu görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada şeftali tohumu görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Rüyada domates tohumu ekmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, zahmete düşeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments