Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates kabuğu görmek

Rüyada patates kabuğu görmek

Rüyada patates kabuğu görmek icat yapacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates kabuğu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada kabuklu patates görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zor bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patates kabuğu görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılanın kabuk değiştirdiğini görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kestane kabuğu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada kabuklu yengeç görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağanın kabuğunu görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yara kabuğu görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kabuğu içinde inci görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments