Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara kabuğu görmek

Rüyada yara kabuğu görmek

Rüyada yara kabuğu görmek yanlış yollardan döneceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, her gün daha fazla dolacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yara kabuğu gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Rüyada yara kabuğu görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada kabuk bağlamış yara görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Rüyada kabuklu yara görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabuklaşmış yara görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başta yara kabuğu görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada kabuklu yaralar görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Rüyada yara kabuğunu koparmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kafada yara kabuğu görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, mevkie edineceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments