Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu patates görmek

Rüyada kabuklu patates görmek

Rüyada kabuklu patates görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kabuklu patates gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada patates kabuğu görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu patates görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eskisinden de iyi olacağına inanılır.

Rüyada kabuklu salyangoz görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu ceviz toplamak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada renkli deniz kabuğu görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz kabukları görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek kötü gidişe dur denileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments