Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta vermek

Rüyada pasta vermek

Rüyada pasta vermek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, bereketli işler yapılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta vermek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada biriyle pasta yemek verdiği emeklerin boşa gideceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada pudingli pasta görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada kocaman pasta görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinden pasta almak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru pasta dağıtmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada pasta ve tatlı görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına inanılır.

Rüyada pasta ekmek görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada pasta tatlı görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments