Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle pasta yemek

Rüyada biriyle pasta yemek

Rüyada biriyle pasta yemek zor zamanlar geçireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, kazancın her daim artacağına, o kapıyı kapatacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle pasta yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir dilim pasta yemek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün pasta yemek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle pasta yemek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalettir.

Rüyada tatlı pasta yemek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek istenmeyen bir yolculuğa, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet eder.

Rüyada ekşi pasta yemek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok pasta yemek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazancın çoğalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalet eder.

Rüyada pastanede pasta yemek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments