Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına işediğini görmek

Rüyada ayağına işediğini görmek

Rüyada ayağına işediğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendi patronu olacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayağına işediğini gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada ayağına işediğini görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin ayağına işediğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada yatağına işediğini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının önüne işediğini görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin işediğini görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin işediğini görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada birinin kendi üzerine işediğini görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments