Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendi üzerine işediğini görmek

Rüyada birinin kendi üzerine işediğini görmek

Rüyada birinin kendi üzerine işediğini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, hayırlı bir haber alınacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işlerini yoluna koyacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendi üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın işediğini görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada durmadan işediğini görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin işediğini görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının işediğini görmek rahat yüzü göreceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeye işediğini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işaret eder.

Rüyada sokakta işediğini görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada kiloduna işediğini görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments