Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin işediğini görmek

Rüyada sevgilinin işediğini görmek

Rüyada sevgilinin işediğini görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin unutulacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin işediğini gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada sevgilinin işediğini görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin işediğini görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, işsizin iş bulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete işediğini görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, büyük takdir toplanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun işediğini görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkona işediğini görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete işediğini görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yetkili bir göreve atanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzerinize işediğini görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi işediğini görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments