Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslı su görmek

Rüyada paslı su görmek

Rüyada paslı su görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, darlık içine düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı su gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Rüyada paslı su içmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına rivayet eder.

Rüyada paslı su görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada paslı demir görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada paslanmış alyans görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada paslı diş görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, elinin dara düşmeyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada paslı tabanca görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada yerleri pas pas yapmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada paslı eşya görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments