Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paslanmış yüzük görmek

Rüyada paslanmış yüzük görmek

Rüyada paslanmış yüzük görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada paslanmış yüzük gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada yüzüğünün paslandığını görmek ruhen güzelleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzüğün paslandığını görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada paslı yüzük görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslanmış yüzük görmek başarılarını ispat edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada paslı iğne görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pas temizlemek yeni bir işe geçiş yapılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Rüyada paslanmış alyans görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Rüyada paslı silah görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments