Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağında çizme görmek

Rüyada ayağında çizme görmek

Rüyada ayağında çizme görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ayağında çizme gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada ayağa çizme giymek hayalkırıklığı yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ayağında çizme görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağına çizme giymek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada uzun siyah çizme görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, kötü haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada yırtık çizme giymek malının ve kazancının tam olacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çizme giydiğini görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çizme kaybetmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments