Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paskalya yemek

Rüyada paskalya yemek

Rüyada paskalya yemek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, ömür boyu devam edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada paskalya yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada paskalya yemek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, söz sahibi olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paskalya görmek hoşgörülü biri olunacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada paskalya tavşanı görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada paskalya çöreği görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada paskalya yumurtası görmek herkesin önünde olacağına, hayırlı bir karar verileceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyle beraber yemek zenginliğe sahip olunacağına, masa başı bir işe girileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatsız çilek yemek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada sütlü kaymak yemek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, önemli yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments