Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan pişirmek

Rüyada tavşan pişirmek

Rüyada tavşan pişirmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kesesinin dolacağına, arkasından gıybet edeceğine işarettir.

Rüyada tavşan pişirmek gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada tavşan eti pişirmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işaret eder.

Rüyada tavşan pişirmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tavşan pişirdiğini görmek adeta sinirden küplere bineceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş tavşan görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tavşana havuç vermek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğan tavşan görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına tabir olunur.

Rüyada birden çok tavşan görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments