Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada partiye davet edilmek

Rüyada partiye davet edilmek

Rüyada partiye davet edilmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada partiye davet edilmek gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada partiye davet edilmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada partide olmak çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezuniyet partisi görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada parti liderlerini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada parti vermek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada parti başkanı olmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada partiye gitmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada parti bayrağı görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments