Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada partiye gitmek

Rüyada partiye gitmek

Rüyada partiye gitmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada partiye gitmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Rüyada partiye gitmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir parti başkanını görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına delalettir.

Rüyada evde parti vermek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, insan sevindireceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Rüyada bir partiye katılmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada evde parti verdiğini görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada parti lideri görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum günü partisi görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yükünün azalacağına işaret eder.

Rüyada parti liderlerini görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments