Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada partiye üye olmak

Rüyada partiye üye olmak

Rüyada partiye üye olmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerindeki karın artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerin rayından çıkacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Rüyada partiye üye olmak gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada partiye üye olmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Rüyada tarikat üyeleri görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aile üyelerini görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada jüri üyesi olmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada üye olmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada öğretim üyesi görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada parti başkanı görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada partiye davet edilmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments