Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına bilezik takmak

Rüyada ayağına bilezik takmak

Rüyada ayağına bilezik takmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, başarılarının çoğalacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada ayağına bilezik takmak gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Rüyada ayağa bilezik takmak isteklerine kulak vereceğine, onun istediği yoldan gideceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına bilezik takmak rakiplerin oyununa gelineceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet eder.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada anneye altın bilezik takmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada bilezikler takmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak bereketli günler geçirileceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada bakır bilezik takmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak içindeki sıkıntıların gideceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments