Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak üzümü görmek

Rüyada parmak üzümü görmek

Rüyada parmak üzümü görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, üzüntülerin biteceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada parmak üzümü gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Rüyada parmak üzüm yemek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmak üzümü yemek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada parmak üzümü görmek mahsullerin fazlalaşacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada parmak üzüm görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil üzüm tanesi görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm vermek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına alamet eder.

Rüyada üzüm dalı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments