Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak üzüm görmek

Rüyada parmak üzüm görmek

Rüyada parmak üzüm görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, harcama gücünün artacağına, sabit geliri olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına delalettir.

Rüyada parmak üzüm gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada parmak üzümü yemek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parmak üzüm yemek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada parmak üzüm görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak üzümü görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üzüm dolması yemek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada leblebi üzüm görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asmada üzüm toplamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments