Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm vermek

Rüyada kuru üzüm vermek

Rüyada kuru üzüm vermek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine inanılır.

Rüyada kuru üzüm vermek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Rüyada kuru üzüm vermek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, lüks, konfor içinde olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuru sarı üzüm yemek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rütbesinin artacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuru üzüm görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, gelir kaybedeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işarettir.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuru kara üzüm yemek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iyi geçim halinde kalacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işarettir.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments