Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm çalıp yemek

Rüyada üzüm çalıp yemek

Rüyada üzüm çalıp yemek işlerin sarpa saracağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, rızkının çeşitleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada üzüm çalıp yemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada üzüm çalıp yemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yönetici olacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada elma çalıp yemek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Rüyada erik çalıp yemek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı çalıp yemek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çikolata çalıp yemek malını ve parasını sağlama alacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayva çalıp yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine inanılır.

Rüyada üzüm ekmek yemek büyük bir kazanca sahip olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm toplayıp yemek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments