Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yaş üzüm yemek

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada yeşil yaş üzüm yemek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yaş üzüm görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yaş üzüm yemek karanlıkların aydınlanacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yaş siyah üzüm yemek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada yaş beyaz üzüm yemek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil üzüm yemek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm yemek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bir salkım yeşil üzüm yemek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments