Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak adam görmek

Rüyada parmak adam görmek

Rüyada parmak adam görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak adam gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Rüyada parmak adam görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayatına bakacağına delalet eder.

Rüyada parmaksız adam görmek her istediğini elde edeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının olmadığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakları kırılmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Rüyada deri pardesü giymek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işarettir.

Rüyada baş parmakta yüzük görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments