Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının delik olduğunu görmek

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada parmağını delik görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada delik parmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıda delik görmek zaaflarına kapılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına yorulur.

Rüyada bacağında delik görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtar deliği görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments