Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda delik görmek

Rüyada kapıda delik görmek

Rüyada kapıda delik görmek helal kazanç elde edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapıda delik gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kapıda delik görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada delik kapı görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada kapı deliği görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, zafer elde edeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı deliğinden bakmak azalacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerde delik görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada delik çaydanlık görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik halı görmek kimseye borçlanmayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dibi delik tencere görmek para kazanmaya başlayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments