Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını delik görmek

Rüyada parmağını delik görmek

Rüyada parmağını delik görmek vaaz ve nasihate, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çarelere kavuşacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Rüyada parmağını delik gördüyseniz:

  • Davranışlarınızın gerçekten fark yaratabilceği olaylara odaklanmalısınız.

Rüyada delik parmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını delik görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kolay yollardan kazanacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada parmağının delik olduğunu görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada delik çorap giymek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar deliği görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments