Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasıktan iğne vurulmak

Rüyada kasıktan iğne vurulmak

Rüyada kasıktan iğne vurulmak planların aksayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada kasık ağrısı görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kasıktan yaralanmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada kasık traşı olmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasık ağrısı çekmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada kasık tıraşı olmak rahat bir hayata sahip olmaya, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, canlanacağına işarettir.

Rüyada kasıkta kıl görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments