Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik yüzüğü almak

Rüyada evlilik yüzüğü almak

Rüyada evlilik yüzüğü almak çevresindekilerle arasının açılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, darlanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evlilik yüzüğü almak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Rüyada altın evlilik yüzüğü görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, mal mülk kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evlilik yüzüğünü kaybetmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünü çıkarmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında evlilik yüzüğü görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünü atmak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada altın evlilik yüzük görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada evlilik yüzüğü bulmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments