Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına iğne battığını görmek

Rüyada parmağına iğne battığını görmek

Rüyada parmağına iğne battığını görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Rüyada parmağına iğne battığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğnenin battığını görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalettir.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işaret eder.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğnelerin battığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine yorulur.

Rüyada eline iğne battığını görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güçlükle elde edilecek başarı, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments