Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğnelerin battığını görmek

Rüyada iğnelerin battığını görmek

Rüyada iğnelerin battığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, içini açmaya karar vereceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, başarılı olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada iğnelerin battığını gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada iğnelerin battığını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bacağına iğne battığını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada gözüne iğne battığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada iğnenin battığını görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işlerin de yolunda gideceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, şansının artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eline iğne batması görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments